Koszyk Twój koszyk jest pusty ...


Kategoria - Urządzenia

Suszarki do rąk
Suszarki do włosów, basenowe
Dozowniki mydła do rąk
Odkurzacze
Dozowniki płynu dezynfekującego
Dozowniki pasty do rąk
Butelki, spryskiwacze, pompki
Pojemniki na ręczniki papierowe
Pojemniki na papier toaletowy
Uchwyty na czyściwo, prześcieradła
Odświeżacze powietrza
Kosze, popielnice
Lustra, piktogramy
Wieszaki, uchwyty, półki
Szczotki do WC
Stanowiska do przewijania dzieci
Poręcze dla niepełnosprawnych
-----------
Kategoria - Sprzątanie

Wózki do sprzątania, wiadra
Mopy, pady do sprzątania
Ściągaczki do wody
Odkurzacze
Profesjonalne środki czystości
Ręczniki, ścierki, zmywaki
Szczotki, miotły, zmiotki
Worki na śmieci
Rękawice, zarękawki
Kostki, wkłady WC
Proszki do prania
-----------
Kategorie - Uzupełnienia

Mydła w płynie, pianowe, w kostce
Pasty do rąk
Płyny, mydła dezynfekcyjne
Kremy do rąk
Ręczniki papierowe, prześcieradła
Czyściwo papierowe, bawełniane
Papiery toaletowe
-----------
Kategorie - BHP

Apteczki
Znaki BHP
Gaśnice
-----------
Kategorie - Linie produktów

Freshtec, ABS biała
Freshtec eco ABS biała
Freshtec eco ABS srebrna
Freshtec stal matowa
-----------
Merida top abs biało-niebieska
Merida top abs biało-szara
Merida mercury abs-stal czarna
Merida steela stal matowa
Merida stella stal polerowana
Merida stella stal biała
-----------
Masterline abs biała
Masterline abs srebrna
Masterline stal matowa
Masterline stal chrom
-----------
losdi ABS biała
losdi ABS czarna
Wysyłka i dostawa
DPD
Śledzenie przesyłki
Metody płatności
bvisa
Certyfikaty
Laur Zaufania
» Polityka prywatności

Polityka prywatności


POLITYKA PRYWATNOŚCI

1.    Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) dalej „u.o.d.o.”, podanych przez osobę, której dane dotyczą, jest JFK PARTNER GROUP, z adresem głównego miejsca wykonywania działalności: Ul. EKSPRESOWA 3, 03-183 WARSZAWA, posiadający NIP: 118-072-42-07, REGON: 015318911; adres e-mail: info@jfk-partner.pl

2.    Administrator danych osobowych przetwarza dane osobowe na podstawie u.o.d.o. z uwzględnieniem przepisów ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 ze zm.).

3.    Administrator przetwarza dane osobowe osoby, której dane dotyczą, następujących celach:

   -  zawarcie umowy i jej prawidłowa realizacja,
   -  cele marketingowe w zakresie dozwolonym przepisami prawa,
   -  wysyłanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną - w przypadku uzyskania odpowiedniej zgody,
   -  mailowy kontakt z osobą wypełniającą formularz kontaktowy na stronie internetowej.

4.    Przetwarzanie danych osobowych w innych celach niż określonych w pkt. 3 powyżej będzie możliwe po uzyskaniu odrębnej zgody, o której mowa w art. 23 ust. 1 pkt. 1 u.o.d.o.

5.    Administrator przetwarza następujące dane osobowe niezbędne do świadczenia usług drogą elektroniczną oraz zawarcia i realizacji umowy:

    imię i nazwisko;
    adres zamieszkania (dane adresowe);
    adres do korespondencji, jeżeli jest inny niż adres, o którym mowa w pkt. b);
    adres elektroniczny (e-mail);

Ponadto, ze względu na właściwość usługi i obowiązujące przepisy, Administrator przetwarza

następujące dane, niezbędne do prawidłowego świadczenia usług drogą elektroniczną oraz zawarcia i realizacji umowy:

    numer telefonu;
    NIP (w przypadku wystawienia faktury);
    nazwa firmy (w przypadku wystawienia faktury)

6.    Administrator, w celu realizacji umowy i prawidłowego wykonania zamówienia, może udostępnić dane osobowe odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 u.o.d.o., w szczególności firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki. W pozostałym zakresie dane osobowe mogą zostać ujawnione w przypadkach przewidzianych przepisami prawa lub w przypadku uzyskania zgody, o której mowa w art. 23 ust. 1 pkt. 1 u.o.d.o.

7.    Każdej osobie, której dane osobowe są przetwarzane przez Administratora, przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia danych osobowych jej dotyczących. W tym celu należy skontaktować się z Administratorem danych (dane kontaktowe znajdują się w ust. 1).

8.    Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Niepodanie danych osobowych lub ich usunięcie na żądanie użytkownika może uniemożliwi

9.    korzystanie z usług oferowanych przez Administratora w takim stopniu, w jakim dane są niezbędne do prawidłowego wykonania tych usług.

10.    Administrator przetwarza i zabezpiecza dane osobowe zgodnie z przepisami u.o.d.o., w szczególności z art. 36-39a u.o.d.o.

11.    Wszystkie dane osobowe podane przez Użytkownika i gromadzone przez Administratora w ramach oferowanych usług nie są widoczne dla pozostałych Użytkowników.

12.    Administrator nie odpowiada za skutki udostępnienia danych osobowych Użytkownika podmiotom trzecim w przypadku, kiedy to Użytkownik samodzielnie podał je do wiadomości innym Użytkownikom.

13    Administrator, wyłącznie za zgodą Użytkownika, upoważniony jest do przesyłania Użytkownikowi na podany przez niego w tym celu adres e-mail informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 ze zm.). Użytkownik ma prawo odwołania zgody na przesyłanie przez Administratora informacji handlowych, o których mowa w niniejszym punkcie. W tym celu należy przesłać stosowne żądanie na adres wskazany w ust. 1 lub mailowo na adres info@jfk-partner.pl

14.    Administrator może zmienić niniejszą Politykę prywatności w każdym czasie, przy czym poinformuje o tym na stronie internetowej, drogą elektroniczną na wskazany adres e-mail lub przy logowaniu osobę, której dane przetwarza. Osoba ta ma prawo wyrazić sprzeciw na dalsze przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych zmienioną Polityką prywatności.

Przejdź do strony głównej
Wszystkie Prawa Autorskie Zastrzezone JFK PARTNER GROUP 2015 | Wykonanie: ATLANTIS-ART